Manuelhoeve

Kokkerellen

Bijna altijd kookt Karin. Maar eigenlijk vind ik koken ook wel erg leuk om te doen.  Deze week heb ik een stoofpotje van lamsvlees gemaakt. Een recept wat ook ook de website manuelhoevedieren.nl staat (klik op Texelaarschapen/Lamsvlees te koop en dan scrollen).

Ieder jaar doe ik wel minimaal 3 lammeren in de vrieskist. Ik vind lamsvlees heerlijk. En zo weet ik wat ik eet. En ben ervan overtuigd dat het gezond is. Een lam groeit ook gezond op zo buiten in het weiland. Ze hebben een prachtig leven.

Ik had een paar stukjes schouder uit de vriezer gehaald en andere ingrediënten verzameld zoals peterselie, tijm, rozemarijn, aardappels (Frieslander), doperwten, ui en koolraap. Dit kwam allemaal uit de groentetuin. Fantastisch toch?

Glaasje rode wijn erbij voor de gezelligheid en mooi aan het kokkerellen. Het resultaat was heerlijk. Onze dochter en schoonzoon kwamen ook eten en mijn ouders hebben we ook een bordje gebracht.

 DSC_0429[1]